Bejelentés


CSERÉPKÁLYHÁK - KEMENCÉK


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Kerti kemence 

           A kerti kemence építése elterjedt az utóbbi időben. Különös dísze udvarunknak, kertünknek. Sokan a kész elemekből összeszerelt sötők mellett döntenek, de ezek messzi elmaradnak a többszáz éves, hagyományos kemencéktől. A sütemények sem olyanok, mint az épített kemencékben. Itt a hő szabályos elrendelkezése dominál, ami a kemence titka is. Ezeket a javakat, a szépségét nyújtja az épített, sározott kemence. Több módon lehet ezeket a műhely titkokat beépíteni az épített kemencékbe. Ezeknek a változatai is korlátlan lehetőséget nyújtanak.

Kemence a lakásban

  

 

Szoba dísze, a kellemes meleg érzete, a praktikus, a nosztalgia hatását sugározza az évszázadok előtti  tőzhely, a kemence.

Mind több háztartásban meglelhető a régi kemencék egyik változata. Számtalan kivitelezésben jelenik meg nagyszüleink kedvenc sütője, melegítője. Mind népszerübb a kevés tüzelőt igénylő kemence. A fenti képen látható kemence egy Zombor melletti száláson épült, különlegessége még, hogy kenyér, kalácssütésre alkalmazzák, a benne készített malacsűlt is nagyon ízletes. A vasból készült ajtódekoráció a fapadka külön látvánnyal gazdagítja a szoba díszét, a kemencét.  

**********************************************************

 Legújabb: 2011. június 20.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!