Bejelentés


CSERÉPKÁLYHÁK - KEMENCÉK


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

A CSERÉPKÁLYHA TÖRTÉNETE

HOGY TÖRTÉNT...

A XII-XIII. században német és svájci mesteremberek folyamatos kísérletezés eredményeképpen építették fel először a mai cserépkályhák ősét. Kezdetben a többcélú kemencékhez hasonlóan agyagból készült kályhák falára cseréptányérokat tapasztottak , ami jobban megtartotta a meleget, és ezzel növelték a fűtő teljesítményt. Később külön erre a célra kifejlesztett kályhaszemekből - amelyek a mai égetett kerámiából készült kályhacsempék elődei voltak - építették a kályhákat.

  

CSERÉPKÁLYHA 

Hallatlan népszerűsége következtében hihetelenül gazdag forma- és színvilága alakult ki a cserépkályháknak és a kandallóknak egyaránt. Napjainkban újra reneszánszát éli ez az ősi mesterség, a hagyományos formák mellett egyre színesebb, díszesebb és profilosabb elképzeléseket valósítunk meg.  Amellett, hogy gazdaságosabban és egészségesebben lehet vele fűteni, akár fő-, akár kiegészítő fűtésként is használjuk.

– egy szép cserépkályha vagy kandalló a lakás dísze lehet. A kandallók nagyon esztétikusak és hasznosak is, ugyanis remek fűtési lehetőséget biztosítanak. A mai modern kandallók már nagyon praktikusak és kellően igazodnak lakása stílusához. A kandallók tüzelése különféle lehet. Kínálatunkat igyekeztünk úgy kialakítani, hogy mindenki megtalálja a számára ideális kandallót illetve cserépkályhát. Terméklistánkon szerepelnek úgy az egyszerű lég és központifűtéses készülékek, mint a legmagasabb igényeket kielégítő, a legmodernebb technológiát felvonultató berendezések. Reméljük oldalunkon megtalálja az önnek leginkább megfelelő megoldást. Minden igényt igyekszünk szaktudásunk szerint kielégíteni, ami a legfontosabb, szolid áron. Csak jelentkezzen nekünk!

 


Képgaléria


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!